Om skrivande…

Hejsan alla underbara människor!

Jag har tre bokprojekt på gång som jag skriver om. Men, jag tror inte att det är jag som bestämmer riktigt. För nu kom projekt nummer 4 farande och pockar på att skrivas ned. Det är deckare nr 2 som landat i huvudet. Även detta en deckare a la Maria Lang ( en av mina favoriter). Dessa deckare är inget för de som vill ha blodiga mord, övernaturliga skräckhistorier eller polisdeckare. Utan en ganska snäll deckare, förvisso även den med några mord men mer en mysdeckare.

Förhoppningsvis kommer den att falla någon på läppen. Nr 1 kommer strax ut den heter;

Gamla oförätter – smakar illa! och nummer två har arbetstiteln;

Man ska aldrig säga aldrig

Jag har mycket kvar att skriva på den men det är så himla kul bara.

Hoppas att ni alla har det bra. Själv ska jag ta med datorn upp till min käre far och jobba med hans självbiografi som jag tycker är väl värd att skrivas ned. Den blir nog den tjockaste bok jag skriver. Deckarna landar bara på runt 200 sidor för Maria Lang skrev inte så tjocka böcker, och mina fyra diktsamlingar som går att få tag på via nätbokhandlar är bara runt 100 sidor var.

Kärleksfulla Kramar Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s