Lyckad 90-års dag!

Hejsan alla underbara människor!

Hoppas att ni alla har det bra. Själv känns det lite som om luften gått ur oss härhemma. Det var så mycket stress och förväntan inför min älskade pappas 90-årsdag. Och, det verkar som om han är MYCKET nöjd med sin födelsedag, och det var fantastiskt hur många som slöt upp och gjorde hans stora dag så fina.

TACKAR!!! till alla er som kom och hjälpte till att fira min älskade pappa. Ett särskilt stort tack till David, vår son, som trots att Du egentligen inte hade tid att åka från KTH ändå kom upp och firade din morfar, bättre födelsedagspresent än så kunde han inte önska sig. Och ett gigantiskt TACK! till min älskade make som ställde upp till 110% och VERKLIGEN jobbade för att möjliggöra denna födelsedag, som jag sagt tidigare du är min Hjälte!!!

Nu är vi som ballonger där luften gått ur, vi är sluta och trötta, mem samtidigt lyckliga och nöjda.

Nästa år fyller jag 50 år, året därefter fyller min dyrbare make 50 år och sedan året efter det har vi varit gifta i 25 år, det är lite väl mycket känns det som. Personligen kommer jag att befinna mig på hemlig ort när jag fyller jämnt, men hoppas kunna ställa till en ordentlig fest för min make och när vi varit gifta i 25 år blir det äntligen dags att återigen dags att besöka ”vårt” underbara Lahaina Shores för femte gången? tror jag att det blir. Jag, Mattias och vår älskade son. Det är kul att David säger att han ska följa med, men å andra sidan en gratis resa, även om det är med mamma och pappa, till några olika Hawaiianska öar är kanske inte helt fel. Jag ser redan fram emot att vi tre ska dyka tillsammans igen…

Nu håller jag på att gå igenom den första deckaren jag skrivit. De fyra diktsamlingar det till slut blev är för länge sedan färdig. Nu är vi tre personer som ska nagelfara deckaren innan den publiceras. Önska mig gärna lyckta till… Jag har visserligen läst många deckare men aldrig skrivit en förut.

Efter det ska jag simultant skriva färdigt pappas självbiografi och skriva en ”handbok” om vuxenpedagogik på engelska är det tänkt. Sedan har jag några andra skrivprojekt som ligger och väntar. Viljan finns verkligen, hoppas bara att förmågan finns där också?! Tar tacksamt emot hållna tummar och peppning…

Vi får se vad framtiden har att erbjuda…

Kärleksfulla kramar / Anna Norrman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s