Smink och sånt…

Hejsan igen alla underbara människor!

Något som inte alla vet om mig är att jag är väldigt makeup intresserad. Jag har fått förmånen att måla några brudar (inför vigseln) samt kompisar som skulle ut på fest.

Detta är ett intresse sosm suttit i mig så länge jag kan minnas. Det har dessutom drastiskt minskat hushållskassan under årens lopp…

Jag älskar även parfymer och kläder, skor och väskor, vilket lett till ett antal sneda blickar och pustar från den övriga familjen. Klippt hår har jag också gjort. Smycken är även de ett stort intresse, men eftersom jag bara vill ha äkta guld och riktiga diamanter så kanske ni kan räkna ut själva att det inte blir så särskilt ofta som detta inhandlas. Hellre färre riktiga än många ”på låtsas” som jag brukar säga.

Men, jag måste verkligen bedyra att jag gått på känsla, för jag har ingen som helst utbildning i ämnet makeup ifråga, bara ett stort intresse.

Är sedan ett tag tillbaka intresserad av contouring, vilket framhäver de sidor du vill i ansiktet och suddar ut en del – inte helt förstås-

http://www.Kicks.se och http://www.Eleven.com , och flera andra bra butiker,  har tjänat många kronor på mig under årens lopp. Mina favoritmärken (som tyvärr är dyra – men, väldigt bra) är:

Kanebo Sensei

Dior

Chanel

Gucci

Clinique

Smashbox ( de har mer överkomliga priser)

Bland andra

Jag rekommonderar er som inte vet så mycket men är intresserade att boka en makeup session hos till exempel  WWW.Kicks.se Då får ni lära hur ni sminkar er på ett sätt som bäst framhäver era vackraste drag.

Ett bra tips är också att gå in på Youtube eller Google för att hitta de som verkligen kan. Jag skickar en länk till en tjej som verkligen verkar veta vad hon håller på med. Dessutom är hennes hemsida väldigt snyggt utförd bara den..

Vad gäller hudvård kan jag rekommendera så många men här kommer några:

http://www.Skindoctor.com

http://www.Rituals.com

Gå in på:

https://josephinessmi

Ett tips om ni har män/söner… som tycker om att dofta gott, så kan jag rekommendera PhilihpB som säljer schampo, balsam med mera som doftar choklad i olika former.

Lycka för mig är att få så lång tid jag vill att gå på Kicks och titta på all makeup och dofta på olika parfymer, jag behöver inte så  mycket mer än det för att göra mig lycklig.

Lycka till alla ni som previs som jag har detta intresse, och dela gärna med er av era egna erfarenheter!

Någon som kan rekommendera en bra parfym som passar försommaren men ändå är kryddiga? Jag tycker nämligen inte om för söta parfymer, de har en tendens att ge huvudvärk.

Kärleksfulla, parfymdränkta, sminkade kramar / Anna

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s