Angående ett litet samband till skönhetsvård…

Hejsan alla vackra (för det är ni) människor!

Jag tittar sällan på svensk tv, utan det blir mest program från andra länder och då ofrånkomligen USA. Där verkar det nästan vara mer regel än undantag att man tar till Botox och andra ingrepp för att ”bevara” sin ungdomliga skönhet.

Detta är ett ämne som väcker starka känslor. Och jag tror att det om ett tag kommer att bli allt vanligare även här i Sverige (I Stockholm är det ju redan betydligt vanligare(, men det kommer nog att sprida sig till mindre orter som där jag lever.

Jag undrar hur ni ser på saken. Skall man vara naturlig och låta ansiktet och kroppen visa att man levt ett bra tag, eller ska vi göra ingrepp för att försöka se yngre ut? Detta är ett väldigt omdebatterat ämne, och det med rätta. Jag tycker personligen att det är vackert att se på någon att de levt ett tag, men är inte emot ingrepp ifall någon önskar göra detta.

Vad säger ni? Skall naturen få ha sin gång eller ska vi ”försöka mota Olle i grind?”

Kärleksfulla funderingar Anna

(Kommer jag att se för j….ig ut får jag väl ta till skapellen 😉

Är det bara jag som tycker att karlar bara blir snyggare med åren?…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s