Riktiga vänner…

Hejsan alla underbara människor!

Igår var en jobbig dag för mig. Jag messade en riktigt älskad vän som ringde upp så fort hon såg meddelandet.  Hon har precis som jag har fått  en dos för mycket av jobbiga händelser här i livet. Vi pratade och grät ihop.

Tänk vad skönt det är med vänner som VERKLIGEN förstår, även om problemen inte är exakt detsamma. Sådan vänskaå bör man vårda och vara tacksam över. Vi har en vänskap som bygger på sanning. Är det någon fråga eller problem så tar vi upp det direkt . Som sagt tidigare; Kvar finns ”bara” kärleken.

Jag vill skicka ett stort TACK och helande och läkande tankar till denna underbara människa/vän!

Kärleksfulla kramar Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s