Sorg saknad – vidare…

Hejsan igen alla underbara människor!

Vill bara säga att innan vi åt  och mammas födelsedagsmiddag igår, tände vi ett ljus för mamma och jag läste fyra dikter ur en bok som min älskade, kära vän Monika Åhslin skrivit ned olika dikter och ordspråk och sedan gav mig. En av de finaste gåvor jag fått. TACK MONIKA ÅHSLIN!

Därefter grät jag och pappa höll om mig. Tänk att trots att jag blir 49 år i år och pappa fyller 90, så kan jag ännu krypa upp i hans famn och få tröst när jag som bästa behöver det…

Hoppas jag får ha min älskade far kvar i 10 år till! Han är förvånsvärt ungdomlig. Flera tror att han är 65 år för han ser så fräsch ut. Jag tror att det enda som skulle hindra honom från attt bli hundra är den otroliga sorgen efter mamma. Hjärtan kan brista…

Jag är inte redo att förlora en förälder till så här snart.

Men, jag har något som VERKLIGEN kan få mig på gott humör. Vår ÄLSKADE SON DAVID! han forsätter att fylla oss med häpnad, stolthet och framför allt KÄRLEK!

Trots att han ännu inte gått 2 av fem år på KTH så blev han blixt inkallad att åka till Storbrittanien förra veckan. Ett företag som även har kontor i Sverige ville att han skulle åka till tre städer i GB för att hjälpa deras,  kontor där med installationer. Fem dagar i förväg tillfrågades han, och svarade naturligtvis ja!

Mamma, jag, blev stolt men är mamma så jag oroade mig naturligtvis också… Men, det gick naturligtvis bra.

Han sitter i sektionsstyrelsen och är ledamot för näringsliv och kommunikation. Man får bara ha en position där under ett år. Men, nu har han tackat ja till att sitta i Kårstyrelsen nästa år, vilket innebär att han kommer att delta i möten med alla Kårstyrelser för hela KTH.

Tänk, att vår lille pojk har växt upp och orädd kastar sig in i ett nytt liv. Han törs och är modig! Vi bara häpnar…

Nästa år är hans sista basår, därefter ska han välja den inriktning han ska studera i två år.

Sorg, kärlek, lycka och stolthet blandas i mitt bröst när jag tänker på vår familj…

Kärleksfulla kramar, en otroligt stolt älskande mamma / Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s