Ett andra meddelande från någon som ej törs stå för vad hen skrivit…

Anledningen till att jag lägger upp svaret till det underliga meddelandet är att jag beklagar den stackare som mår så dåligt och vill själpa över en del av detta på andra. Det kanske kan få andra att avstå från sådana beklagliga beteende.

Jag håller fullt med dig Kerstin Karlsson att om man inte törs stå för det man säger bör man hålla mun.

Här kommer i alla fall svaret, det sista jag skriver eller läser från BSvensson, någon jag överhuvudtaget aldrig känner…

Hejsan B Svensson eller vad du egentligen heter!

Jag vet inte vem du är och vad du hört, och det dessutom i tredje hand, ungefär som viskningsleken. Jag kan inte uttala mig om något jag inte vet något om. Så länge du inte har mod att berätta vem du är utan kommer med ospecificerade anklagelser så är detta helt meningslöst.

Vad du däremot har gjort är att komma med personliga påhopp och förtal, och har inte direkt det moraliska övertaget. Jag beklagar att du känner dig bitter över ditt liv, och är för feg för att stå för vad du tycker och tänker.

Så länge du inte vågar ge dig tillkänna och föra en vuxen dialog behöver du inte göra dig besväret att skriva till mig. Jag kommer inte att läsa något mer från “B Svensson”.

Hälsningar
Anna Norrman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s