Hejsan alla underbara människor!

Hejsan!

Fick igår ett meddelamde från någon som inte tordes skriva sitt namn. Jag blev anklagad för att vara psykiskt sjuk, genomond, saknar brist på empati, att hänga ut folk i mina dikter…

Tråkigt att det finns de som ser sig själv i dikter som inte var ämnade att beskriva dem, samt att de bär omkring  på så mycket hat. Dessutom skrev den/de att jag var lismande.

När det gäller människor jag känner så har jag:

Aldrig lämnat ut namnet

Ärligt menat det positiva jag skrivit om människor i livet

Försöker ständigt att vara så empatisk jag kan vara

Däremot har jag skrivit om hur det var förr och sagor om älvor och troll. Om någon tagit illa upp för det, och inte kan skilja mellan verklighet och saga, är  det tråkigt att personen/personerna inte kan skilja detta åt.

Mattias, min make, kom direkt på vem som låg bakom angreppet. Har just nu ett dilemma. Modern till en av dem har bett att få dikterna skrivna om familjen, då hon tyckte att de var så vackra, och jag har lovat henne det. Men, om det gör att det blir mer påhopp så blir situationen bara konstig.

Få ta en rejäl funderare över detta! Tragiskt!

De har dessutom blockerat mitt nummer till hennes mobil så jag får ingen chans att förklara mig. Det är hon som under alla år varit så fantastisk på att komma ihåg alla namnsdagar och födelsedagar i min familj inklusive mina föräldrar. Hon är ganska gammal, vill ni som ordnat detta att hon ska gå bort troendes på lögner? Hon uppfostrade er bättre  än så – SKÄMS!!!

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Hejsan alla underbara människor!

 1. Kerstin Karlsson 25 april, 2018 / 10:30

  Törs man inte sätta ut sitt namn, ska man hålla munnen. /Kerstin

  Gilla

 2. Anna Norrman 18 juli, 2018 / 22:29

  Tack ska ha. Vi får vika ett datum då kan komma hit på grillning.
  Kärleksfulla kramar Anna

  Gilla

 3. Anna Norrman 18 juli, 2018 / 22:32

  Svaret gäller kommentaren om att det var vackra bilder. Det blev lite fel…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s