Hej! Det var längesen…

Hejsan alla underbara människor!

Nu var det alltför längesen jag skrev någonting på min blogg. Jag har varit upptagen, sjuk och…lat. Men, nu ska jag bättra mig. Jag kan inte komma ihåg när vi sist hade en sådan snörik vinter. Det känns som om vi inte haft så här mycket snö sedan jag var liten. Då brukade vi bygga snökojor i snödrivorna och tända ljus i dem.

Jag hoppas att ni mår bra. Jag tänker bli bättre på att skriva på min blogg. Om någon har önskemål om ett särskilt ämne är det bara att skriva det.

Kärleksfulla kramar Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s