Advent mera…

Då har vi som vanligt före varje jul varit och gjort av med en massa pengar, det svider i plånboken. Men vi har som tradition att ha ett gigantiskt godisbord med både köpta godsaker och egentillverkade och denna tradition får ingen rucka på. Samma gäller allt som skall finnas på julbordet.

Vi har även köpt en hel del julklappar. Jag önskar faktiskt att vi hade köpt mer . Låt mig förklara, Förra året var vi fortfarande betrodda att köpa kläder till vår son så vi gick in på Gant och shoppade loss ordentligt. I år vill han ha pengar så att vi kan åka tillsammans så han kan välja vad han vill ha. Lite tråkigt med ett presentkort. Men, vi har köpt några saker så han får lite några paket under granen. Sedan får vi dra iväg i mellandagarna och köpa det han själv väljer ut.

Det är lättare med pappa, för han vet vi vad  han behöver. Och i år köpte vi inga jättedyra skjortor till honom för han har fortfarande en Ralph Lauren skjorta liggande i garderoben som han ”väntar med att använda”, vad han väntar på vet jag inte. Och det är lite synd för han trivs så bra i sina andra Polo skjortor.

Det var tyvärr första året som jag inte köpte årets julbrosch på guldfynd. Det har varit tradition att mamma alltid fått den i julstrumpan på morgonen, ja jag är så barnslig att jag alltid köper julstrumpepresenter till hela familjen fast alla är vuxna. Jag brukade i alla fall köpa varsin brosch till mamma och mig, men i år finns inte mamma med oss, och då kände inte jag för att köpa någon till mig själv heller… Det kändes tungt!

Men, ännu är det mycket kvar som ska ordnas inför jul. Det känns lite som att man berövas på tid då julafton och fjärde advent infaller på samma dag. Jag vill ha tid att dona och greja och handla och lyssna på Carolas julsånger…

Hoppas att ni alla har det bra och ta vara på varandra för våra nära och kära är de viktigaste vi har…

Kärleksfulla kramar

Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s