Kramdagen!

Hejsan alla underbara människor därute i världen!

Idag är det tydligen kramdag, så  här kommer en massa kramar. Dels till nära och kära, dels till vänner och bekanta och så till alla andra. Alla är värda och kan behöva en kram. Man kan tycka att ”den och den ” har då inte gjort sig förtjänt av någon kram, men de kanske är dessa personer som behöver den där stora omfamningen bäst! Det finns oftast en anledning till att folk beter sig illa. Kan vi alla sprida lite kärlek skulle världen se så otroligt mycket bättre ut, tror jag.

Kärleksfulla kramar på Kramdagen / Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s